SPANIEN

I morgon skall barnen åka till Spanien och hälsa på deras farmor och "farfar". Dom åker tillsammans med deras faster och kusin. Dom har verkligen räknat ner dagarna nu. Men i morgon åker dom i allafall. Så i helgen har vi varit och köpt ett linne till Charlie och en ny Bikini till Clara. Packat ner allt vi tror dom kan behöva. Viktigast är ju medicin och pass, allt annat kan man ju köpa i nödfall. Men tror nog allt att jag fått med allt. Jag stämde av med deras faster och det verkar som jag fått med detta mesta.


Så i morgon är det upp tidigt som gäller för att bege sig till Landvetter.

Själv blir det en lugn vecka för mig, jobbar tre dagar sedan ett viktigt möte på onsdag ( Utbildning). Skall passa på att träffa en fin vän nu när jag ändå är ledig på kvällarna.

För övrigt idag har det varit en bra dag, tränat, Charlie har varit hos en kompis (där pappan pratar engelska, han frågade Henke när han hämtade Charlie om han kunde engelska då han hade svarat på engelska och även hjälpt att räka m.m.) Duktigt kille man har. Men dom snappar ju åt sig från filmer (Dora barnprogrammet) och massa annat.

Vi har även hunnit ner på middag i Gbg med hela gänget (Hjärtumsfolk, Vi & Gbgarna). Mysigt värre!


Så nu skall vi mysa för att sedan gå och lägga oss tidigt.


// Alolisen

Gillar

Kommentarer