Spjälsäng!

Spjälsängen är klar idag, Skall bli så kul att bädda den i kväll. :0) Det gick bättre att måla den än vad jag trodde, trodde det skulle vara jätte jobbigt. Men inte det inte, jag målade gaveln och huvudändan och gubben fick ta dom "jobbigaste" bitarna gallret :0)

I mon skall vi på kalas i Gbg tänkte jag skulle svänga förbi Ikea och kolla på den skötväskan dom har där och även liggdel till skötbordet! Man får passa på att åka in på Ikea när man väll befinner sig i Gbg! Blir ju inte direkt att man åker till gbg bara för Ikea. Det gör inte jag i alla fall!

Hela helgen blir full av kalas, Lördag - gbg Söndag - Lilla edet :0) Så jag känner på mig att denna helg kommer att gå väldigt fort!

Fredag i dag med, det innebär Lets dance! Tycker det är jätte bra. Men har aldrig lyckas se vem som åker ut förens dagen efter! Haha, är så trött på kvällarna så jag somnar bara!

Det går fortfarande bra att dricka kaffé, Underbart!

Ha en toppen fredag alla!

Gillar

Kommentarer

ladymama
,
Härligt att förbereda för en liten en. Hoppas jag får chansen en sista gång innan bebisfabriken stänger för gott :) Lycka till!
rebecka88
,
ja jag tänkte testa de i kväll och 1 natt matning med nan så får vi se, är de hunger så skiiter jag i amningen, precis som du säger. glad mamma glad bebis ;) ses på söndag :D
alexis
,
Tack så jätte mycket! Det är spännande nu! :) Lycka till själv!