Suger ut

Innehåller affiliate-länkar

I dag vaknade jag med sådan fruktansvärd träningsvärk, den kom redan igår smygande. Att gå in och ur bilen är hemskt, att resa sig från soffan är hemskt, att gå på toa eller sätta mig på toa stolen är hemskt. Men ingen minns en fegis eller hur? Har man börjat träna så ingår detta!

Har ju börjat mitt nya liv, #jagbörjarpåmåndag Som jag så många gånger sagt och kommer att säga. Men nu taggar vi för hösten och allt vad det innebär, jobb, träning, kost och livet i sig!

MEN idag suger jag ut det sista av min semester för i morgon börjar allvaret igen. Hade jag bara varit miljonär hade jag sluppit att suga ut sista dagen, då hade jag lätt checkat ut och haft semester året runt. Men nu är livet inte så haha!

I går var jag och Charlie upp på Överby för dels att lämna Clara till en kompis fast sedan skulle jag handla lite. Jag fick köpt ett par nya gummistövlar ( regnar ju en del i Sverige), sen behövde vi en till smartplugg för att kunna stänga av laddningen av el sparkcyklarna, och måla färg till köksbordet. Har även fått rensat ut en del sommarkläder och tagit fram höst kläder.

Träffade en padda på kvällspromenaden med hundarna häromdagen, söt på avstånd men mindre söt i närbild.

Från sommarklänningar till teddy mys!

Gillar

Kommentarer