Svartklubben by kreativa dårar & massa annat

Vi fick en lista och ett klockslag som vi skulle infinna oss i Göteborg hos mina föräldrar för ett tag sedan. Det skulle vara en överraskning som vi alla skulle ta del av. Min syster med familj & alla barnen/Apollo. (Trodde vi)

Där bjöds det på frukost, rödpölse, ägg, smörgås, olika pålägg, juice, kaffe & blåbärsmuffins. Ett uppdukat frukost bord minsann.

Efter vi ätit upp, så kommer Reine (min systers svärfar). Då blev allt knepigt i huvudet på oss. Efter en liten stund så sträcker mamma ut varsitt papper till mig & syrran. Då är det en bokningsbekräftelse på Elite Hotel Marina Plaza. Men på bokningsbekräftelse så stod det antal 2. Allt blev snurrigt och vi fattade ingenting.

Men då hade mamma & pappa ordnat att jag och min man och min syster med man skulle få egentid. Så mamma tog mina barn och hund, plus syrrans äldsta och yngsta. Reine (syrrans barns farfar) tog syrrans 3 mellanbarn. (Syrran har 5 barn yngsta 1,5 år och äldsta 10).

Så vi sa hejdå till alla och tog vår packning och hoppade in i syrrans bil. Så for vi till Helsingborg. Vi fick en massa pengar och båtbiljetter till Helsingör.

Så vi åkte över och strosade runt där, tog goa drinkar på den korta färden. Fick köpt nytt underklädersplagg?! Säger man så? Från hunkemöller. Satt som ett smäck! Sen fick vi köpt lite alkohol. Vi åt på en god resturang kommer dock inte i håg namnet. Sen efter ett par timmar så åkte vi tillbaka till Sverige.

Vi checkade in på våra hotellrum. Hon bokade junior suite executive till oss. Himla fint och stort rum. Vi badade och tog några glas innan vi gick ner till The Bishop arms och åt middag! Efter det gick jag och min man ut på en härlig promenad, fönstershoppade och bara njöt. Sen avslutade vi med en drink i baren på hotellet innan vi gick tillbaka upp på hotellrummet. Vi kollade lite på telefonerna och somnade vid 00 slaget. Så galet skönt och lugnt vi haft det. Snart skall vi gå upp och äta hotellfrukost! Hoppas den levererar!


TACK för den bästa överraskningen! ❣️


Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Häftig överraskning 👍
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Och så behövlig 😂🙏🏼💁🏻‍♀️
nouw.com/alexandragalambosi