The last cup of Chai for a long time

Nu är dagen här, dagen då jag köper min sista kopp Chailatte för att sedan åka vidare till skolan. Det har känts väldigt konstigt idag. Vi hade skola till klockan ett idag bara. (redovisning / forum). Sen prata vi lite om betyg, fick reda på att jag får A i ämnet skapande verksamhet. Kändes kul. har haft B, A & ett C under hela året. Känns jätte kul att gå ut med sådant betyg. Jobb har jag redan fått, och jag är verkligen laddad för att starta alla project med alla individer till hösten.

Men... Idag var det en sådan speciell känsla att den inte går att beskriva Men i morgon väntar Avslutningscermoni med klassen & sen till Liseberg för 5-kamp och ståhej. Kommer bli kul, men med olika känslor. Vissa kommer man sakna mer än andra, men det har varit ett super härligt gäng i klassen. Många fina nya människor har man mött.

Snart startar vi nya utmaningar och vänder där med sida i den oskrivna boken, som jag sakta fyller på med äventyr.

Det har varit ett lärorikt tid, jag går ur skolan med glädje, förhoppningar & lycka!


Här är bild på Sara & Linda dom jag kommit närmast!

Sara (den brunhåriga) jag minns henne från första dagen när vi båda klev av spårvagnen, jag vänder mig om och vi började prata direkt. Det klickade direkt, sen kom Linda i klassen under uppsamlingen och klickade direkt med oss.

Bästa trion 💜

När vi kom hem idag jag och barnen så ville Charlie baka kladdkaka. Så det har nyligen avnjutits. Super gott!

Vi hörs!

// Alolisen

Gillar

Kommentarer