The Ordinary

Innehåller affiliate-länkar

God morgon!

Ligger i soffan och tar det lugnt. Åkte på en sådan himla jobbig förkylning i måndags. Tror jag nös en 1000 gånger, det gick i ett. Jag valde att åka till jobbet men fick lämna efter bara någon timma. Helt slut la jag mig på soffan hemma. Men i dag känner jag mig okej. Skall vänta in tiden så att jag kan åka och hämta barnen för att sedan åka till optikern. Båda barnen skall kolla synen. Clara har ju redan glasögon men nu har det gått ett år så vi skall kolla om hon fortfarande är behov av det.

Först tänkte jag avboka tiden men det är så svårt att få en ny tid och skolan har redan okejat att dom slipper ett par lektioner. Plus att jag känner mig ok, så då är det lika bra att ta den tiden som är bokad. Ibland får man bara bita ihop, sen skall Clara passa på att shoppa på h&m, hon fick presentkort där i från vår minijul i lördags. Tänkte även passa på att äta ute idag, överraska barnen plus att jag lär inte ha så mycket energi när jag kommer hem för att laga mat.

I går fick jag även hem mina nya produkter som jag beställt hem, produkter från The Ordinary. En återfuktande ansiktskräm som man skall använda efter ett serum som jag beställt från The
Ordinary också. Kul med nya produkter plus att det var bra pris.

Gillar

Kommentarer