Tivoli & det kunde gått illa igen

I går var vi på tivoli hela familjen plus hund. Barnen åkte hur många gånger som helst, jag åkte bara en gång dock. Åka åkattraktioner är inte min grej längre. Ju äldre jag blir ju harigare blir jag.

Men va konstigt egentligen, här i Ungern på tivoli säljer som en 5 snaps för bara 11 svenska kronor. Helt sjukt, så många vuxna som drack och sedan åkt attraktioner. Dock skratta dom som små barn som för största gången åkte attraktion. Kul iof. Men jag själv hade inte velat supa mig full och samtidigt haft koll på barnen. Men vi alla är ju olika.

Vi kastade boll på burkar som stod som en pyramid, jag fick ner alla utom en så jag vann en delfin. Den fick Apollo. Henke fick ner alla utom 3 tror jag det var och han vann en frisbee.

Men kvällen kunde slutat illa, jag beställde en gyros och det brukar alltid vara på gris. Men när jag fick maten så tittade jag på den och kände NEJ ät den inte, och mycket riktigt det var kyckling! Som tur var så smakade inte jag på den utan Henke var framme snabbt och smakade! Min ängel. Vilken tur jag hade, jag älskade Ungen trots den försökt ha ihjäl mig 2 gånger!

Så idag har jag bara ätit en hamburgare, en gulaschsoppa och kall buffé som ”Mattias” bjöd på (Henkes kusin)! Världens snällaste människa förresten!

Nu blir det mys så vi hörs!

Alla bilder här i Ungern på Tivoli var på kändisar. Pamela Andersson, Jason Statham, Mikael Jackson, Britney Spears och massa fler. Väldigt mycket porr bilder på tivoli, så jag fick mig många goa skratt!

Jag älskar Ungern & jag älskar att jag haft turen att få den bästa ”pappan” till mina barn , och att jag får vara hans fru

♥️

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Kul med tivoli 😃
nouw.com/evelinarou
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Ja verkligen, det bäst med tivoli är att Det oftast är väldigt litet och det gillar jag. Sen hade vi tur att barnen aldrig behövde köa dom åkte precis det dom ville! 🙌🏻
nouw.com/alexandragalambosi