Tjejmiddag och komma ur sängen!

Hej svejs :)

I lördags var jag på tjejmiddag hos Rebecka. Otroligt mysigt och trevligt. Maten var i topp 10 ;)! Vi lagade maten tillsammans så gott som det gick. Så drack vi gott och fick många goa skratt. Vi spelade faktiskt spel med, alltid lika kul tycker jag. Blir så mycket olika känslor när man spelar. Detta spelet kommer jag dock inte håg vad det heter. Men man fick en fråga så skulle man lägga ner två kort (färger på korten, alla hade varsin färg) så skulle man gissa vem det stämde in på. O sedan innan man visade svaren så skulle man lägga fram ett kort om vad man tror dom andra gissade (om dom gissat på mig).

Lite krångligt att förklara men klart ett av dom roligaste spelen jag spelat.

Maten underkvällen blev:

Förrätt: Kantarellsoppa med bröd och vitlökssmör.

Varmrätt: Helstekt fläskfile, med rotfrukter, sparis och sås.

Efterrätt: Oreo cheescake *Grym*

Sen blev det kanske en o annan klunk ner i magen för mycket av drickandet o det resulterade i att jag log i soffan / sängen hela söndagen! Aldrig varit så bakfull som jag var då. O jag drack inte mycket på 10 timmar. 1 flaska rödvin Tommasi, 2 drinkar san fransisco o 2 kapten morgon med cola (små drinkar).

Så det känns märkligt att jag blev så full på 10 timmar, trots att vi åt massa m.m. Jaja, ja säger som jag alltid säger, detta va sista gången jag drack ;)!

// Alolisen

Gillar

Kommentarer