Tolka det som ni vill?!

God kväll i stugorna där ute! I morgon är det redan fredag. Jobbat en vecka redan sedan semestern. Hur kan veckorna gå så fort? Eller har man så mycket att göra så tiden inte hinner uppfattas? Jaja i alla fall.

I morgon blir det jobb, sen möte och mer jobb. Men på kvällen är vi bjudna på kalas, tacomys och fira Leo på sin 8 års dag. Kommer bli super mysigt.

Sen på lördag skall vi på en överraskningen, vet inte vad det är än. Men har vi tur så får vi veta det när vi anländer till Göteborg på lördag morgon. Vi fick en lista på saker vi skulle packa ner i alla fall 😂 spännande!

MEN i lördags så hade vi ett litet halloween party här hemma. Jag bjöd in några arbetskollegor med deras respektive. Vi bjöd på tacos och välkomst drink.

Vi dekorerade lite lagom och taggade järnet. Vid 02 somnade jag och vaknade strax innan 06, fortfarande ”full”. Haha! Men jag hade kul men söndagen ville jag inte minas. Jag ville gräva ner mig! Men det var bara till att bita ihop och åka till Göteborg där vi blev bjudna på middag. Jag kan säga att soffan var min bästa vän den dagen (o toaletten,haha)! Tolka det som ni vill!

Att shotta är ju min grej men ändå inte. För jag tar ju inte en utan fler. Det resulterar i att jag mår sämre dagen efter! Man är ju inte 20 längre direkt!

Bjuder på lite bilder!


❣️

Gillar

Kommentarer