Trick or treat?! ( & Roliga händelser)

På bilden ovan, så tog jag kort på Clara och Tindra. Men när jag väl ser bilden så är Tindra borta? Men kollar man noga och zoomar in så kan man se en skymt av henne!? Märkligt. Säkert logiskt men jag fattar dock inte.

I går var jag Clara, Tindra och hennes mamma Merja ute på Trick or treat? Vi har aldrig direkt gott ut på sådant, men i år så följde jag och Merja med på en härlig kvällspromenad. Så otroligt roliga människor man möter. Vissa var sura, andra jätte glada och några gömde sig snyggt! Vi förberedde ändå tjejerna innan att det kanske inte är så många som har godis och så hemma. Men dom fick hur mycket som helst och även frukt, salta pinnar, kaka, och pengar.

Några av dom roligaste händelserna under kvällen.....

En gammal jobbar kompis till mig, så ser jag att hon sitter i köket med sin kompis M. Så säger jag till barnen knacka på där. När dom öppnar så säger du namnet och sen bus eller godis. MEN det som händer är. Att barnen knackar och jag ser henne falla ner från köksstolen till köksgolvet och kompisen M ass garvar. Så jag och Merja bryter i hop, så jag tar upp min telefon och skickar mess till henne. Så kul, snyggt du la dig på golvet. Min dotter med kompis var det som knackade. HAHAHA. Till svar får jag - Jag har inget godis och jag är rädd för spöken. Hahaha. Vi skrattade åt detta hela kvällen.

En annan händelse - En man öppnar dörren, tjejerna säger Bus eller godis? - Han svarar, jag kan völl köpa lite godis. Så han hämtar pengar och ger flickorna, sen tar han ur deras skålar ett paket skumtomtar. Så frågar han kan ja ta denna? Varpå Tindra svarar nej! Hahahah. Vi brast av skratt! Men egentligen, stackaren visste kanske inte vad det var för något!

Sen hade vi en super sur tanta, hon öppna dörren och kastar i (kommer inte i håg vad det var) och säger, att ni inte slutar med sån här skit! Då tänker jag, varför ger man något då? Varför öppnar man dörren då? Vad år henne att tro att barnen vet vad allt innebär? Men jag fick mig ett gott skratt. Flickorna blev väl mer "rädda".

Så hela kvällen var helt underbar. Så mysigt att bara gå och prata jag och Merja och vi fick massa skratt emellan åt. MYS & TACK!


Charlie var ute med Leo och hans pappa (kanske mamma med). Så han var supernöjd han med!

Gillar

Kommentarer