Trött trött!

I dag är jag bra mör, var på 30 års kalas idag. Hade det jätte trevligt. Jag o Clara åkte hem vid 12 slaget, då orkade varken jag eller hon vara vakna längre. Speciellt inte hon. Men hon ville inte åka hem tidigare. O sådana kalas är ju inte ofta, så då kan man ha dom vakna lite längre. Hem kom vi, Clara somnade i bilen efter halva vägen. Så det var bara till att lufta in henne i sängen när vi kom hem. :0) Sedan gjorde jag i ordning mig, somnade vid halv 2. Så vakna jag vid 4 tiden då kom gubben hem. O då hade det blivit bråka på festen med poliser och allt. Usch, säger jag bara. Glad att vi inte var där. Men varför börjar folk att bråka. Är det inte roligare att ha kul hela kvällen o fira den som skall firas. Har aldrig förstått mig på det med bråk.

Så fick vi reda på att det blev kalas nästa helg med, då fyller gubbens kusin 15 år. Så då blir det lugnt i alla fall, eller det hade det blivit för mig o Clara ändå. :0) Skönt ändå att lägga sig nykter o oftast väldigt tidigt. Så har man verkligen alla timmar på helgen o göra roliga saker. Än att ligga o sova!

Så börjar näsan på tösen att rinna i dag med, inget vidare. O jag vill verkligen inte vabba, skall ju bara jobba 3 dagar till. Men måste man så måste man! Får väll se till kvällen hur hon mår. Hoppas det bara är lite rinn!

Nu skall jag göra i ordning en latte o gosa ner mig i soffan med Clara!

Ha en bra söndag o passa på att njuta av att snön sakta försvinner av allt regn!

Gillar

Kommentarer