Tur eller?

Innehåller affiliate-länkar

Tur eller tur? I dag var det skolavslutning för barnen, taggade barn som åkte till skolan i morse. Efter skolavslutningen åkte vi ner till mamma och pappa i Göteborg där vi bjöd på grill mat. Himla gott, Sen hade mamma bakat en drömmig sommar tårta. Så galet god (jag fick äta allergimedicin för att kunna äta. SÅ värt det) Men i alla fall, hur tur hade vi inte med vädret då? Förra veckan så stod det att det skulle vara sol idag, i går stod det att det skulle komma regn. Men vi klarade oss och regnet kom inte förens nu på kvällen och då var vi på hemmaplan redan. Så tacksam för det, inte kul för alla elever som uppträder utomhus och firar in sommarlovet i regn.

Vi bjöd på grill mat, majskolvar, potatis med lök och championer, tjocka smakrika korvar och smala kabanos, fläskfile och grillad paprika. Kalla såser till samt tzatsiki. NÖJD, och tårtan igen MAGISK!

Bjuder på lite bilder från idag, det är inte alla bilder jag får lov att lägga ut för mina barn (Speciellt Charlie) så det är bara snällt att acceptera.

MEN HUR SÖTA ÄR INTE MINA FÖRÄLDRAR I DETTA SNAPCHAT FILTRET?!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,

Ni är så fina på bilderna. 😍

nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Tack ❤ i bland så leverera vi på vild 🤣
nouw.com/alexandragalambosi
Genomeuropa
Genomeuropa,