Underbara natt!

Vilken underbar natt!

Dom 2 första nätterna hemma har ju varit si sådär, lite svårt med amningen på natten. Brösten har varit "för stora" för honom. Jätte jobbigt. Så han har ätit, tröttnat o somnat. O vaknat strax där på igen. Men natten till idag pumpade jag ut innan 50 ml, så först amma jag vid 10 tiden, så somnade han o vaknade vid 1, så då tryckte jag i han lite mer än 25 ml mat, så somnade han och sov till 05,40. Då fick han 25 -50 ml till ur flaska, somnade om och vaknade inte förrens vid halv 9 igen, Clara vaknade inte förrens vid 9 så det var toppen. :0)!

Så denna natt skall jag göra samma sak, plus att mina bröst mådde mycket bättre. Men morgonen och dagarna o kvällarna kommer jag amma, för då hinner dom inte bli så hårda och "stora". Så hoppas lilleman tycker det är ett bra system med!

I dag har jag och Clara haft en underbar morgon, vi åt frukost strax efter det började vi pyssla, måla, scrappat & slagit in presenter, jätte kul tycket Clara att det var jag med. Sen åt vi lite lunch Våfflor ville fröken ha jag med :0)! Efter det föreslog jag att vi skulle vara tjejiga och måla naglar och så, det ville hon mer än gärna. Nu ligger lilla dockan i våran säng och kollar på pipi och vilar. Det behövde hon nu.

Får se vad vi gör när hon vaknar, men skulle vilja ta en promenad. Men får se vad vädret erbjuder framåt eftermiddagen! Jag tror Clara gärna skulle vilja komma ut lite med!

I morgon blir det dagis för hennes del, ringde dit i morse och frågade vad reglerna säger när pappan med är hemma. Men det fick hon. Hon blev jätte glad. Det är ju bra det! :0)

Ha en toppen måndag :)

Gillar

Kommentarer

rebecka88
,
Tack hjärtat :) Skönt att de funkade med att pumpa ut :D
alexis
,
Verkligen, Det känns som fotbollar på natten, haha :)