Undersköterska!

Äntligen!!

Nu är jag äntligen klar som undersköterska, började i Maj månad med validering. Så den pågick i 9 veckor, med att vara på ett boende i 9 veckor samt svara på 120 frågor. Väldigt invecklade frågor, så min hjärna var väldigt trött efter det, plus att man skulle ta hand om familjen och alla sysslor. Men jag fick mycket hjälp :)!!

Så jag validerade 1200 p, dator hade jag sedan tidigare, så skulle jag läsa Medicin 150 p, men då var det massa semestrar så jag fick vänta lite. Men sen när allt lugnade sig så ansökte jag om medicin 150 p, på distans. Så nu äntligen är jag färdig, jobba plugga sjukdomar m.m men jag fixa det. Är så himla stol. Är inte den som kanske älskat skolan direkt och haft svårt för skolan med, men jag fixa det nog för att jag tycker det är väldigt intressant, och att jag hade sådan press på mig m.m. Så jag går runt och njuter nu :) fniss!!

Så klapp på axel på mig!!

Så gillar man ha många bollar i luften och vill bli klar fort och känner att man fixar det så tycker jag man skall satsa på validering!!

Ha en super bra söndag!

Gillar

Kommentarer

Pauline
,
Åh va roligt grattis:) ja blir klar uska nu i dec, äntligen ser man mål snöret!
alexis
,
Tackar :)) Va roligt, skönt när det är över :) grattis i förskott :)