Uppdatering ang okänd man i vårt hem, kanske nytt polisärende

Nu har det gått 4 dagar sedan den okända manen var inne hos oss i vår lägenhet. Det som hänt sen dess är inte jätte mycket, vi delade både film och bild på honom på sociala medier men ingen verkar veta vem han är eller någonsin sett honom. Tills igår, då visar det sig att en flicka har blivit jagad / följd av denna man 3 gånger. Men det var tidigare i år, men polisen la ner ärendet då dom inte fann honom. Men nu när vi hade en bild så kunde denna flicka identifiera att det var samma man som jagat / följt efter henne. Så idag skall dom ringa polisen och prata med dom, för det är ju konstigt att dom väntar på att något mer skall hände, sen måste dom såklart hitta honom det förstår jag också.

Så nu håller vi tummarna att detta kommer att lösa sig så barnen i vårt område kan "slappa av", om han nu befinner sig här vill säga.


Hösten:

Nu håller löven på att falla och jag älskar färgerna på vägen och vid vår bro. Så mysigt, det är väll det enda mysiga med hösten det är färgerna och allt te man myser med. Det är inte lika gott att dricka te på vår / sommaren men på hösten slukar jag en hel del.

Gillar

Kommentarer