V.37

Är i vecka 37 nu, och mår rätt så bra. Kan dricka kaffé i gen så nu kan han vila i magen ett tag till! Hehe, Håller på för fullt med pojkens rum, snart är sängen klar. En sida kvar. Vill bara bädda den nu! Sover fruktansvärt dåligt på nätterna, vaknar av lite små panik att jag snart skall föda. Börjar bli rädd! Känner smärtan som jag hade med Clara som om den var i går! Usch, säger jag bara. Vill inte nu, blää rädd ohh ja! Men jag måste intala mig själv att allt kommer vara över inom 29 timmar i alla fall :0) Dom sa att jag skulle dra bort några timmar, Clara höll ju på i 29 timmar. Så 25 kanske, men jag hoppas på knappt 10 sammanlagt!

Har haft en riktigt tjej dag i dag, Målat naglarna, badat fotbad, plockat ögonbrynen, duschat, rakat bena, det jag kom åt i alla fall. Haha! O snart skall jag hämta hem min prinsessa! Känner mig ren :0)!

I kväll kommer sista avsnittet av Svensk Maffia, det får jag inte missa. 1 avsnitt har varit intressant resten tycker jag inte varit så lockande!

Ha en toppen torsdag, o imon är det mys dag för hela slanten! Älskar fredag, jag och Clara slipper gå upp så tidigt för att åka till dagis och vi kan gå runt i pyjamas hela dagen! ;0)!

Gillar

Kommentarer