Vabbar för Ior!

God morgon!

Sitter med min son brevid mig, han äter nuggets och jag skall snart göra lunch till mig. Har varit vaken den tuppen och barnen Clara 08.30 Charlie 10 :).

I går ringde dom hem mig från jobbet, dagis sa att Charlie var sjuk. Så jag åkte och hämtade honom. Så idag fick det bli vabb. I kväll kommer farmor och Ronny och hämtar dom så skall dom sova där, så återgår jag till jobbet imon. Fredag är jag ledig så då blir det att handla sista julklapparna.

När jag kom hem med Charlie och Clara från dagis så säger Clara - Mamma Charlie är inte alls sjuk, nähä säger jag?! Han har lekt hela dagen och ätit och sovit? Okej!

Så frågar jag Charlie, det visar sig (i hans värld) att det är IOR som är sjuk ;) Haha! Så han får ligga till sängs hela dagen dag. Så fick det bli. Undra om man kan vabba för Ior ;)! Sådan fantasi mina små älsklingar har.

Jag var bjuden på julbord från jobbet i kväll, men skall inte gå. Känns inte så okej, och så kommer farmor och Ronny vid 18-19 så vet man aldrig om det kör i hop sig på Steves jobb heller.

Jag får gå med en annan gång i stället :D Inte hela världen direkt!

Charlies frukost när han är sjuk :D

Gillar

Kommentarer