Vadstena

God kväll från Vadstena. Vi checkade ut i från Töreboda i går och begav oss mot Vadstena camping. Vi gjorde lite stopp på vägen för shopping. När vi väl kom dit gjorde vi klart husbilen (markis, möbler och allt för hunden). Sen kom Paul, Fredrik och Carl över till oss för lite gott att dricka och snacks till det.

Senare gick vi ner till restaurangen och puben för att lyssna på en trubadur och äta gott. Mysigt värre. Många skratt blev det och barnen hade super kul. Carl doppade sig även i Vättern på kvällen. Modig kille. Charlie doppade huvudet och bena endast, han hade inte med sig några bad kläder.

I dag tog vi campingens tåg in till Vadstena för att utforska staden. Väldigt mysig stad, gamla hus och byggnader. Vi gick även in i en kyrka och kolla runt vid klostret. Apollo passade på att bada i Vättern för han blev så otroligt varm. Sen tog vi tåget hem till oss och där åt vi grillad kyckling / fläskfilé med massa tillbehör. Gottigt värre.

Sen innan Paul, Fredrik och Carl skulle åka hem så passade dom på att bada i Vättern. Det var inte direkt svalkande för det var varmt i vattnet.

Egentligen skulle vi stanna på denna campingen tills lördag men jag och resterande av familjen tycker camping är ofräsch. Poolen för vatten rutschkanorna var så ofräsch, plus att det inte var öppet i fall det skulle bli storm?! Öhh okej, solen sken som bara den?! Han som körde tåget ja det vore ju synd om han log en endaste gång?! Eller hälsa?! När man skall in i servicehusen så är det skoförbud, men så äckligt smutsigt på golven, duschen skall vi inte tala om?! Luktar illa, hår på hela avloppet, damm på ventilationen så man trodde man skulle få det i huvudet, finns endast två toaletter som man skall dela med mänen och även två duschar man skall dela med mänen?! Fanns flera servicehus men längre bort för andra gäster. (och dom skulle inte vara renoverade, så jag undrar hur dom såg ut då!? Vårt var tydligen renoverat.) Sen fanns det två familjeduschar men dom använde ju alla ensamma personer så dom var aldrig lediga, men jag hann kolla in och dom såg lika smutsiga ut dom dom andra.

Sen när man skulle checka in så skulle man först parkera husbilen gå in för att dom skulle tala om för en att man själv skall leta upp en plats som är bra?! Sen skall man gå in igen för att säga vilken plats man tog och få en nyckel? Smart system?! Eller inte!

Hit kommer jag aldrig mer att åka och bo, så i morgon åker vi vidare till Gränna, fördelen med Husbil. Bara att åka vidare om man inte trivs! Weho!

Vi hörs!

Mina tajkon 💜💙

Gillar

Kommentarer