Våga våga inte?

Tänkte jag skulle ge mig ut på en promenad denna veckan, Men vågar jag det? Är så himla rädd att jag skall få ont. Det har nu gått 2 veckor plus 1 dag sedan förlossningen. Kanske kan lugna mig till nästa vecka. När Clara kom till världen så var jag ute på en rask promenad redan dagen efter vi fått komma hem! O det var inga problem, men efter denna förlossning var det värre med sammandragningar och allt. Visste inte att det blev värre för varje barn man fick. Kände inget sådant när Clara kom. Så det var en oväntat chock.

Men känner verkligen att jag hade behövt börja röra mig, men sen å andra sidan, jag skall vara hemma hela året så jag hinner nog med att röra mig! :)

4 kg kvar tills jag väger lika mycket som jag gjorde innan graviditeten! Sen skall allt bara bli fast med ;)

Ha en toppen torsdag alla! :)

Kram!

Gillar

Kommentarer

heartan
,
Wow! 2 veckor och nästan nere på innan-vikt? Hoppas jag är hemligt släkt med dig och har samma tur... :P En pytteliten promenad kanske du vågar dig på? Fast här skulle du lätt blåsa bort om du gick utanför dörren. :(
alexis
,
Japp :) Men min dotter försvann allt innan jag lämnade sjukhuset :) Så där gick det ännu fortare. :) Jag tänkte ta en runt villorna, men det blåser en del här med :( Så jag väntar nog till nästa vecka! :) Ja man vet aldrig vem man är släkt med! ;)