Välkommen 2022 (Polis, Jul, nyår m.m)

Välkomnar 2022 med öppna armar. Inte för att 2021 har varit dåligt. Det har varit ett riktigt bra år, det absolut bästa var att jag fick ensam vårdnad. Det slår nog allt som hänt. Det är en sådan lättnad, samt frihet på ett sett.

Har firat min 35 års dag och min mans 50 års dag med en Oktoberfest fast i november. Väldigt kul och trevligt! Så nöjd så!

▪︎ Vi har firat mini jul hos min syster med familj helgen innan jul. Det var super mysigt, Sen firade vi julafton hemma hos oss. Mina föräldrar kom till oss, super lungt och mysigt hade vi. Pyjamasen åkte på efter middagen, perfekt med andra ord.▪︎

Sen så gick jag på en 17 dagars ledighet. Jag har verkligen varit ledig och inte tänkt på jobbet någonting. Jag har myst med familjen, vi har spelat padel. Det var sjukt svettigt men så kul. Det är något vi kommer att göra om inom kort. Sen kommer jag fortsätta med padel en gång i veckan med Karro såklart.

Vi har haft tjuvar på besök också, men det dom inte visste var att min man stod på balkongen när dom hälsade på, så han gormade åt dom. Det var två stycken killar/män som gick längs med vägen / lägenheterna och villorna och plockade saker som stod på privata entré plan. Men min man valde att larma polisen och dom kom faktiskt och tog fast dom. Det visade att dom hade en del stöld gods på sig samt narkotika. Så det slutade ju väldigt bra för våran gatan att dom blev tagna.

Sen så har barnens farmor flugit in från Spanien i början av December, så då fick vi träffat henne. Det var nog höjdpunkten för barnen. Som dom saknat henne. Nästa gång vi ses så får vi komma till Spanien så vi kan träffa bonus farfar med.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Nu skall jag skapa många nya minen detta året. Jag har redan fått en magisk helg i Linköping. Men det får bli ett eget inlägg om det.

Gillar