Vår första julafton för i år

Så fick det bli i år, vi firade julafton tok förtidigt. Men min syster med fam skall inte fira med oss på jul så vi passade med att fira mini julafton i går plus att vi firade Wilma som snart fyller år. Så vi slog två flugor i en smäll. Barnen var super taggade för att öppna julklappar. Mina barn får ju på rätta dagen men dom fick allt lite klappar i går med. Efter vi ätit eller efter barnen ätit rättare sagt då kom en miljon frågor om när dom får öppna klapparna, men för att dra ut på det och ha det som en vanlig tradition så satte vi på kalla klockan tre med hjälp av Youtube så efter det fick dom öppna klapparna. Det var roligt men den Kalle för den är original och inte massa som är bortklippt. Så det var kul att se!

————————————————————

Clara fick en häftig maskin som hjälper till att göra armband sen fick hon 2 presentkort på h&m. Charlie fick ett nerf gevär och extra skott, och ett nytt tv spel.  Kommer dock inte i håg vad det heter.

Sen körde vi vuxna julklappaps leken. Jag fick 4 handdukar, två för kroppen  och två mindre. I härlig mörkblåfärg.

Henke fick ett knivsett med stativ. Perfekt, våra knivar hemma behöver nämligen bytas ut. Så perfekta presenter.

————————————————————

Men vad gott det var med julbord, som jag längtat. Prinskorv, köttbullar, grisfötter, revben, skinka och alla andra kalla tillbehör. GOTT! Alla blev väldigt mätta och nöjda.

Nu är det bara till att invänta den riktiga julafton

Gillar

Kommentarer