Vår Jul och uppdatering

Godmorgon underbara ledighet!

Jag njuter till fullo av ledigheten, så skön känsla att veta att man är ledig 10 dagar till.

I går började jag smått ta bort julen, eller ja ljuger jag tog bort allt utom 2 ljusslingor på utsidan. Jag plockar ju alltid fram julen i slutet av oktober/ början av november så jag hinner njuta så länge av julen. När julafton varit så vill jag bara blicka framåt och återställa hemmet.

Vi spenderade vår Julafton i Göteborg hos mina föräldrar. Så kul, mysig och underbart. Vi åt alldeles för mycket, drack gott, barnen roade sig med alla paketen, spelade spel, promenerade och kolla film. En lung och skön jul.

Snart är det nyår och den bli också lung, vi firar tillsammans med barnen faster med man och barn. Så har fastern hyrt spa avdelningen på sitt jobb så vi skall bada och njuta av god mat.

Uppdatering kring mina läkarbesök;
När jag gjorde röntgen så sa dom att jag får svar innan jul men det fick jag inte. Men misstänker att dom har ganska mkt att göra så det tar nog lite längre tid. Hade varit bättre att hon som utförde röntgen skulle sagt ca 2 veckor för då går man inte och väntar på samma sett.

Men hoppas att jag snart får ett  bra svar.

Nu skall jag invänta min man som är på äventyr, och skall snart väcka pojken som tagit sovmorgon. Clara sover hos sin moster. Mer än så blir det inte idag tror jag.

Ha en fin ledighet eller vad ni alla gör ♡

Bjuder på lite bilder från julen, så söta tomtar som barnen fick av sin farmor och "farfar". Deras namn står på tomteluva

Gillar

Kommentarer

Renée
,

Tänker på dig hjärtat ❤

AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Genomeuropa
Genomeuropa,

Hoppas du får dina svar snart.💕💋

nouw.com/genomeuropa