Vår känslor & på torsdag hoppas jag på en förändring

Trots att jag är sjuk, så hade jag galet mycket energi på eftermiddagen på jobbet. Väll hemma så fortsatte energien att hålla i sig och vi gick ut på en promenad. Gick galet långsamt (feber) men så skönt att röra sig ändå. Apollo fick sprungit av sig, så han lär sova gott i natt. På vägen hem så blev det glassköp till barnen och jag tog en kaffe på balkongen i solen. Boosta med massa d-vitamin.

Det skall vara underbart väder hela veckan enligt väder appen. Så skall verkligen passa på fånga massa sol. Fördelen med att jobba på förskola (vi är ute mycket)!

Sen på torsdag skall jag till sjukhuset för att göra massa nya allergitestar, har jag riktig tur så kanske jag tål en massa ”nytt” (håll tummarna). Känner på mig att något har ändrats i kroppen! (Kanske inbillning). Så hoppas, för jag ville så himla gärna kunna äta mer än ”bara” gris,nöt,pasta potatis & ris typ! Vill kunna äta fisk, kyckling & massa olika grönsaker / frukter! Testade att äta en avokado för ett par dagar sedan, sjukt snabbt gick det med en allergisk reaktion. Tumme ner där! Men har fortfarande en tro / hopp att någon har förändrats positivt!

Apollo gillar verkligen hängmatta. Så söt!

Ha en trevlig vecka alla godingar ❣️

Gillar

Kommentarer