Vår Midsommar

Midsommar var som det brukade med vädret, sol & regn. Vi hann precis äta första rätterna Prinskorv, köttbullar, sill, potatis m.m innan regnet kom. Sen blev det uppehåll när vi gick upp till det lokala firandet. Alla barnen vann på spelhjulen. Så det var lyckat. Men vi valde att smita hem innan regnet kom igen så dansen missade vi. Men det tog vi igen hemma i köket sedan.

Sen promenerade vi tillbaka till Lisa & Paul och fortsatte firandet där. Det blev fruktansvärt goda tårtor till efterrätt, och på kvällen grillade vi. En mysig midsommar med andra ord. Somnade ganska sent och vaknade vid 10.38 så gott.

I dag skall vi kolla på fotboll och bara njuta av dagen. Barnen vill spela kubb och köra fyrhjuling så det får det bli idag.

Bjuder på text och bilder nertill.


Den ena tårtan var med hallonmousse & den andra med passionsfrukt. Dom var mjölkfria så himla goda. Det är nog dom godaste tårtorna jag ätit som har passat mig. Habo vet hur man bakar tårtor.

På kvällen blev det massor av grillat. Vi åt så mycket så vi ville gå och lägga sig typ. Men det redde upp sig efter ett par timmar.

Sen dansade vi loss lite ;)

Hoppas ni alla hade en fin midsommar. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer