Vår midsommar & en bubbla på taket

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller affiliate-länkar

Nu var vår midsommar slut för i år. Den har varit hur mysigt som helst. Vi spelade massa olika spel, drack goda drinkar och åt mat i mängder. Självklart var det regn emellan måltiderna / fikat. Vi hann äta förrätten, sill, potatis, gräddfil, gräslök, köttbullar m.m sen så kastade vi lite pil, DÅ kom regnet så vi gick in för att sedan gå ut igen för att äta jordgubbar, glass och grädde, just det hembakta kolakakor och hallongrottor med. (Clara hade beställt). Sen var det uppehåll igen så då spelade vi boul eller ja vi han och kasta första omgången för att sedan bryta för regn, men det varade inte så länge så vi gick ut igen och spelade klart. Efter en stund så började vi grilla och beslöt oss för att sitta inne.

Det slank ner som det skulle och vi avslutade hela kvällen med en massa spel. Vi kom i säng dagen efter iof 01.30. Vi spelade Jenga, Sverige spel, och skip-bo.

Vad är en midsommar utan regn? Ingen riktig midsommar eller hur?!

I dag har vi blivit med BUBBLA på taket = Takbox. Egentligen skulle vi haft en annan bil till Ungern men den har blivit krockad så vi får åka med min Dacia. Så i dag fick vi en sommarpresent av BÄSTA. Så nu får vi plats med lite mer skit, typ handdukar, skor, väskor för olika tillfällen och massa annats bröte som vi nu slipper ha i bilen. Känns skönt plus att bilen blev lite mer charmig med en takbox på.

Hoppas ni alla fick en trevlig midsommar. Nu skall jag bara vara och njuta för resten av kvällen.

Mina navkapslar är på rengöring så dom skall ju på också, samt nya sommardäck för att vara på den "säkra" sidan. (Mina är lite halv slitna)

Gillar

Kommentarer