Vattenmelon och rosa / rött

Vilken sommar helg det är, den är inte slut en och det njuter jag av. I dag blir det till att åka och bada igen, måste få en fin bränna innan jag drar utomlands. Men måste vänta på att familjen skall vakna, alla sover förutom jag. Så jag har hunnit hänga tvätt, druckit kaffe och beställt ett fotoalbum till mina kort (polaroidkort), så jag inte sabbar dom när jag reser. Skall göra en Semester 2019 album.

Jag har varit på jakt efter slitstarkt nagellack länge nu, och nu har jag funnit ett märke som är bra. Depend 7 day det håller super bra på mig. Alla andra märken jag testat lossnar i kanten direkt eller efter två dagar och det känns inte som man gör något annat än att måla naglarna. Men nu jävlar sitter det i minst 5 / 6 dagar. Jag tvättar och använder mina händer ganska mycket dels i jobb. Men snart är det semester så då kanske naglarna håller sig bättre.

Sen att färgen rosa / rött är galet snyggt det gör det hela så mycket bättre.Har avnjutit gott att dricka i helgen, älskar ju brezzer watermelon och Chapel Hill vin. LIVET!

Sen hade jag en goding här hemma som snodde min hängmatta, den är faktiskt MIN. Men han gillar att ligga i den eller kasta i sin boll i den. Så han fick väl låna den en stund!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Fina naglar 😃 <3
nouw.com/evelinarou