Vilken dag, sicken fest och så mycket kärlek

Barnen är lämnade på skolan, jag har värmt mig en kopp med glögg och nu skall jag koppla av innan jag skall åka och jobba. Men i dag är ingen vanlig dag, idag fyller min pappa 65 år, jag fyller trettionågot, och jag och min man firar två år som gifta. Vilken dag sicken fest och så mycket kärlek.

Dagen startade med härlig sång från mina fina barn, hund och man. Kaffe och paket på sängen kan inte bli bättre. Jag fick massa fina smycken, en ny tomteringklocka till köket (aldrig ägt någon, så konstigt för att vara mig). Sen fick jag massa röda rosor. Jag är så omringad av så mycket kärlek och det är en lycka i livet.

Charlie (7år), ville ju testa min nya tomte ringklocka. Han säger du har ju redan en klocka i köket mamma, men ingen tomte klocka. Varpå han svara - men denna tar längre tid. HAHAHA, vi vek av oss skratt. Fick förklarat att det beror på hur mycket man ställer den på. Sådana kommentarer kan man leva på länge.

I går pratade jag och min man lite när vi satt i soffan, så säger han. Tänk var nervös du var nu för två års sedan. Dagen innan man skall gifta sig tror jag det flesta är nervösa. Det är så mycket kärlek och nerverna är ju helt kaos. Jag kommer i håg att min faster skickade blombud och jag grinade. Jag grät nog för allt den dagen. Men lyckotårar är ju dom bästa tårarna. Vilken dag vilken känsla. Men 2 år har redan gått?! Livet rusar förbi fort. Därför är det så viktigt att stanna till i livet och reflektera över allt som hänt tidigare i livet. Alla goa minne man har och prata om dom. Så mycket ny energi man får av att tänka på allt fint man varit med om.

Bjuder på lite bilder en sådan underbar dag ❤

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Grattis på Födelsedagen och Bröllopsdagen! 🥂🥂
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Tack 🙏🏼🥰👰🏻❣️🤴🏽
nouw.com/alexandragalambosi