Vilken härlig kväll

God kväll alla :)

Kom hem för en stund sedan, vilken kanon kväll. Så himla mysig. Filmen Micke & Veronica var grymt bra. Fick många härliga skratt och lite oväntat slut tycker jag. Har ni inte sett den se den kan jag varmt rekommendera!

Sen gick vi till en Thai Restaurang och åt, tog en gryta med championer i. Jätte gott och ett mysigt ställe.

I tre (kanske fler) dagar har jag haft ont i höger sida, typ under revbenen samt höger skuldra o axel. Så Henke har masserat och så och jag tycker det är konstigt att det inte släpper det brukar det ändå göra i axel o rygg. Men inte denna gång. O natten till i dag, så vaknar jag mitt i natten kan inte röra mig. Försöker få mig på sidan går inte andra sidan testar jag också men det går ej. Gör SVIN ont, trodde nästan jag skulle trilla av pinnen. O detta höll på i ett par timmar, somna vaknade med samma smärta. USCH säger jag bara. Det har värkt under dagen men lindrigt.

Så när vi sitter på bion efter jag ätit lite popcorn och druckit lite av meren. Tror ni inte det börjar värka igen, känns som håll fast att någon sticker en kniv i typ. HEMSKT, och i axeln/sköldrar går ej förklara.

Men det gick över lite när vi satt och åt, men känner att det är på g tbax igen :( Får väll se vad det kan vara. Tror nästan det har med gallan att göra. Men vill inte tro det!

Bjuder på lite bilder från i kväll :) Underbar och lyckad kväll för övrigt :)

 

// Alolisen

   

Gillar

Kommentarer