Vilken helg

Vilken helg det varit, vi började redan i fredags kväll med förberedelser för Claras kalas. Vi firade henne en vecka för tiden då hennes faster med familj åker till Grekland på Claras födelsedag. Clara ville ju gärna att dom skulle vara med så då fick det bli så.

Vi började med att baka tårtbottnar och fixa innehållet i tårtan. Sen på lörda morgon gjorde vi klart båda tårtorna och lagade maten samt dekorerade. Clara bjöd på lasagne med riven parmesan, hemlagad pizzasallad och smörgåsgurka till. Till efterrätt blev det Claras hembakta hjärttårta (hjälpt till lite grann) sen en bärtårta och slutligen annanas paj (gjord av mamma) med vaniljglass till. MUMS!

Clara fick så otroligt mycket fint. Polaroidkameran var ju verkligen pricken över iet.  Så nöjd. TACK alla ♡

Sen så blev det lite disco på kvällen, jag och barnen dansade loss. Trodde jag skulle somna helt slut den kvällen men nej. Kunde knappt sova, lite segt faktiskt!

Idag har vi fortsatt kalasfirandet fast för Ludvig som fyller 8 år. Vi kom nyligen hem, gjort lite läxor med Charlie innan jag tog upp luren nu för att skriva. Skall snart ta kväll. Tack för idag Vedum folket!

Tårtorna ovan har vi gjort, tårtan nedanför har mamma gjort till Ludvig!

Gillar

Kommentarer