Vitt var det här, ny mössa & en loppis vi inte talar om

I går vid 12 så ringde barnens farmor och frågade om vi skulle med på loppis. Vi tänkte åka till dollar store men tänkte det kan vara kul med loppis först. Alltså det var ett skämt rent ut sagt, men nu har vi varit där och dit går vi aldrig igen. Haha, fick många skratt. Men synd att kalla det loppis.

Sen gick vi in i en annan affär, outlet i Lilla Edet. Charlie fick fyndat lite och Henke med. Nu började kroppen skrika efter kaffe så vi gick till Boströms café. Myste en stund innan vi åkte ner till Dollar store. Där fick jag handlat en del till mig och Clara (En ny borste, smink, schampo / balsam, nagellack, hund leksaker, hundmat, m.m) Charlie köpte för sina sparade pengar godis till "farfar Ronny". (Han har nyligen opererats, så Charlie vill ge honom en grej). Fint av honom att tänka så.

Jag hittade en ny kyckling mössa, dock köpte jag inte den haha. Ångrar mig lite nu. Men men. Fick även målat mina naglar i går och hade lite vår känsla. MEN i morse när vi vaknade så var hela gatan täckt av vit snö. Så tråkigt, men kul för barnen. Dom är ute och leker med Apollo.

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Tänk vad du skulle lysa upp, med den mössan! R blev jätteglad för godiset. 💕
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Jag hade ju gjort barnen glada på jobbet tror jag med. Bara fördelar med den mössan. Får nog åka och köpa en. Haha! <3
nouw.com/alexandragalambosi